گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران
سرخط خبرها

حمله ساپینتو به تاکتیک‌های فصل پیش مجیدی| فقط دفاع کرد!

  • کد خبر: ۱۲۳۶۵۸
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲
حمله ساپینتو به تاکتیک‌های فصل پیش مجیدی| فقط دفاع کرد!
ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال بعد از بازی با نفت مسجد سلیمان علیه فرهاد مجیدی حرف‌هایی زده و او را به ارائه تاکتیک دفاعی متهم و از روش‌های خود دفاع کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال به شدت حامی تاکتیک تیمش‌اش و بازی هجومی آبی‌ها را به رغم آنکه در مسجد سلیمان نتوانست گلی به ثمر برساند را می‌ستاید. مرد پرتغالی براین باور است که استقلال فصل پیش غالبا به فکر دفاع کردن بود و هرگاه که فرصتی نصیبش می‌شد، گل‌ می‌زد. او استقلال فصل پیش را هرگز با متر و معیار خود همسو نمی‌بیند و استقلال را تیمی هجومی و صاحب سبک درخط حمله می‌خواهد.  ساپینتو در دفاع از عملکرد تیمش این جملات مهم را به زبان آورده تا به نوعی به استقلالی که فرهاد مجیدی ساخته بود، طعنه بزند. او می‌گوید:« فصل پیش استقلالی می‌دیدیم که فقط دفاع می کرد و دفاع می کرد، موقعیت پیش می‌آمد و گل می‌زد. الان می بینید استقلال بازی می کند، تهاجمی کار می کند و خوب پرس می کند. برای اینکه خوب بازی‌سازی کنیم به زمان بیشتری نیاز داریم که به کیفیتی که می‌خواهیم برسیم. من به عملکرد بازیکنانم افتخار می‌کنم. فقط نتوانتسیم گل بزنیم. سه چهار موقعیت داشتیم اما استفاده نکردیم. کوین یامگا، قائدی و سجاد شهباز زاده را داریم. فرصت های زیادی داشتیم ولی نتوانستیم گل بزنیم. در مسیر خوبی هستیم. فضا داریم که باز هم پیشرفت کنیم و این را هم ادامه خواهیم داد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->